20 χρόνια

Εκδρομές στην Πράγα και Μάλτα  Εκδρομή, ξενάγηση, ξενοδοχείο, μουσεία ....

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210 32 40 101

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

(ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ)

4-5 μέρες

Αναχωρήσεις: 

κάθε βδομάδα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

****

4μέρες

€ ...

 1ST-DAY

1η ΜΕΡΑ

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

Αναχώρηση από το Ελ. Βενιζέλος. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη, συνάντηση με τον τοπικό Ελληνόφωνο συνοδό/ξεναγό μας και ξεκινάμε για την πρώτη γνωριμία μας με τα Ορθόδοξα μοναστήρια της Κωνσταντινούπολης. Πρώτη μας στάση θα είναι το Φανάρι, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τους τάφους των Πατριαρχών καθώς επίσης και την Παναγία των Βλαχερνών. Η ξενάγησή μας θα τελειώσει με την άφιξή μας στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση. Απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση και το βραδάκι θα περπατήσουμε στην κοντινή εκκλησία της Αγίας Τριάδας για την παρακολούθηση της Λειτουργίας του Επιταφίου.
 2ND-DAY

2η ΜΕΡΑ

Κωνσταντινούπολη (ξενάγηση της Πόλης)

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην «Βυζαντινή» Κωνσταντινούπολη. Θα επισκεφθούμε τον Βυζαντινό ιππόδρομο, με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών, τη στήλη του Κων/νου Πορφυρογέννητου, και τον Οβελίσκο του Θεοδοσίου, το πανέμορφο αρχιτεκτονικό επίτευγμα και σήμερα μουσείο, την εκκλησία της Αγιάς Σοφιάς, το Μπλέ Τζαμί, και βέβαια το Οθωμανικό ανάκτορο των σουλτάνων Τοπ Καπί, που στεγάζει ένα από τα πλουσιότερα μουσεία του κόσμου με ανεκτίμητης αξίας κοσμήματα και συλλογές. Πριν αφήσουμε την παλαιά «Πόλη», θα επισκεφθούμε την πραγματικά επιβλητική Βασιλική Δεξαμενή ή όπως επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Συνεχίζουμε την ημέρα μας με μια επίσκεψη και ελεύθερο χρόνο στο σκεπαστό παζάρι Καπαλί Τσαρσί, με τα 5000 καταστήματα όπου θα βρείτε ανάμεσα στα άλλα πληθώρα από χρυσαφικά, δερμάτινα, και χαλιά. Οι επισκέψεις μας θα τελειώσουν με την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στην πανέμορφη εκκλησία των Ταξιαρχών, σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα για την Ανάσταση.
 3RD-DAY

3η ΜΕΡΑ

Κωνσταντινούπολη

Κυριακή (του Πάσχα) σήμερα, και η ημέρα θα είναι ελεύθερη για τις δικές σας βόλτες και εξερευνήσεις. Εμείς σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε προαιρετικά για μία επίσκεψη στο Ντολμά Μπαχτσέ και μία μίνι κρουαζιέρα στον Βόσπορο. Θα κατευθυνθούμε στις όχθες του Βοσπόρου και θα περιηγηθούμε στο πανέμορφο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ που αποτελούσε τη θερινή κατοικία των τελευταίων Σουλτάνων. Στην συνέχεια, θα πάρουμε το καραβάκι από κοντινή προβλήτα για μία όμορφη μίνι κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου, περνώντας κάτω από την πανέμορφη γέφυρα, και θαυμάζοντας τα αμέτρητα αρχοντικά και τα πανέμορφα κλασσικά «Γυαλιά». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά δείπνο και διασκέδαση με φολκλορικούς ανατολίτικους χορούς.
 4TH-DAY

4η ΜΕΡΑ

Κωνσταντινούπολη - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, και έχοντας αφήσει το ξενοδοχείο μας, θα ξεκινήσουμε πρώτα για μία σύντομη επίσκεψη στην Αιγυπτιακή Αγορά (Μισίρ Καρσισί) με τις εκατοντάδες λιχουδιές, βότανα και μπαχαρικά. Στην συνέχεια θα περάσουμε στην Ασιατική μεριά της Πόλης διασχίζοντας κάποια από τις γέφυρες του Βοσπόρου και θα καταλήξουμε στην προβλήτα για να πάρουμε το τοπικό καραβάκι για μια όμορφη μέρα στα Πριγκηπόννησα. Πρώτη μας στάση η Χάλκη με την Θεολογική Σχολή, συνεχίζουμε για την Πρίγκηππο, το πιο γνωστό από τα 9 νησάκια με πανέμορφα εξοχικά. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με τα ιππήλατα αμαξάκια. και να καταλήξετε σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια του νησιού για νόστιμα ψαρικά. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 Παραλαβή δωματίων 14:00 Παράδoση δωματίων 12:00
Το πενθήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία επιπλέον ελεύθερη μέρα.
Η σειρά των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς όμως να παραληφθεί καμία επίσκεψη

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • 3-4 διανυκτερεύσεις με πρωινό
  • 3 εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλιση επαγγελματικής/αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

  •  Φόροι αεροδρομίων 135€
  •  Γεύματα, είσοδοι στα μουσεία
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
4-5 μέρες  
πληροφορίες πτήσεων τιμών στο 210 3240101

Κάντε κράτηση τώρα!

Fields marked with * are requiredMedia