20 χρόνια

Εκδρομές στην Πράγα και Μάλτα  Εκδρομή, ξενάγηση, ξενοδοχείο, μουσεία ....

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210 32 40 101

Βουκουρέστι

(Σινάια, Μπρασόβ)

4 ΜΕΡΕΣ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

****

4 μέρες

€ 289

 BUH-2

1η μέρα

ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη στην Ρουμάνικη πρωτεύουσα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας.
 BUH-1

2η μέρα

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε την αψίδα του θριάμβου, το πολιτισμικό κέντρο Athenaeum, το Εθνικό Μουσείο τέχνης στα Βασιλικά ανάκτορα, το Πατριαρχείο (1658), το Ιστορικό μουσείο, την όπερα,το υπαίθριο μουσείο του χωριού (από τα πιο ενδιαφέροντα Εθνογραφικά πάρκα στον Κόσμο) και το κοινοβούλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και το απόγευμα απολαύστε την βόλτα σας στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης «Λιπσκάνι».
 PELES

3η μέρα

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - (ΣΙΝΑΙΑ - ΜΠΡΑΣΟΒ)

Μετά το πρωινό, προαιρετική εκδρομή: Αναχώρηση για τη Σινάια όπου θα επισκεφθούμε ομόνυμο μοναστήρι (Μιχαήλ Κατακουζηνός 1695) και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ανάκτορα της Ευρώπης, το γνωστό Πέλες, παλάτι των βασιλέων της Ρουμανίας, με ξυλόγλυπτο διάκοσμο, αίθουσα όπλων και συλλογές σπανίων αριστουργημάτων. Θα συνεχίσουμε στο Μπράν με το κάστρο του θρυλικού δράκουλα. Τέλος θα επισκευθούμε την πόλη του Μπρασόβ το πιο διάσημο χειμερινό θέρετρο της Ρουμανίας με μοναδικά αξιοθέατα. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη με τα πανέμορφα κτήρια του 18ου αιώνα, την «Μαύρη εκκλησία» και το Δημαρχείο. Γευματίστε στο ωραιότερο κτιριακό συγκρότημα της πόλης «Cerbul Carpatin», μια φυλακή του 16ου αιώνα που φιλοξενεί σήμερα εστιατόριο και αίθουσα δοκιμής κρασιών. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Βουκουρέστι.
 BRASOV

4η μέρα

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΑΘΗΝΑ

Μέρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε την πόλη. Θαυμάστε τους Βασιλικούς θησαυρούς στο ιστορικό μουσείο ή επισκεφθείτε το εθνικό μουσείο τέχνης που φιλοξενεί αριστουργήματα των Veneziano, El Greco, Jan van Eyck, Rubens, Rembrandt. Αξίζει επίσης μια επίκεψη στο εντυπωσιακό μουσείο του Cotroceni Palace. Περιπλανηθείτε στα επώνυμα εμπορικά καταστήματα της Calea Victorei και απολαύστε της μέρα σας στην παλιά πόλη (εμπορική γειτονιά με παλιά κτήρια του 17ου αιώνα), κλείνοντας με παραδοσιακές γεύσεις στην μπυραρία Caru Cu Bere. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση . (18:40 - 20:20)
Παραλαβή δωματίων 14:00 Παράδoση δωματίων 12:00
Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει, εάν το επιβάλλουν οι συνθήκες

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια με TAROM.
  • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο επιλογής σας
  • Πρωινό μπουφέ.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.
  • Ξενάγηση παλιάς Πόλης. 
  • Έμπειρος ελληνόφωνος ξεναγός - συνοδός.
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων 100 €,
  • Προαιρετικές, είσοδοι, ποτά, αχθοφορικά κλπ.

buh

PRICELIST-2014

 TAROM1

 

 

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΟΦΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 2103240101 ή στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Κάντε κράτηση τώρα!

Fields marked with * are requiredMedia