20 χρόνια

Εκδρομές στην Πράγα και Μάλτα  Εκδρομή, ξενάγηση, ξενοδοχείο, μουσεία ....

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210 32 40 101

 

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 4,5 ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΑ 2017-2018

 

 day1

1η ΗΜΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ).

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και αναχώρηση για Βουδαπέστη. Άφιξη και αμέσως μετά ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης, την Πλατεία Ηρώων, την λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα, το Κοινοβούλιο (εξωτερικά), το Δούναβη με τις όμορφες γέφυρες, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλερτ. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.

2η ΜΕΡΑ

Ξενάγηση στη Σκεπαστή Αγορά Vaci utca

Πρωινό ξενάγηση στην κλειστή αγορά .Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά. Απολαύσετε μία στάση για καφέ, στα φημισμένα Καφέ Gerbaeud & New York. Για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στο γνωστό εστιατόριο BORKATAKOMBA και να περάσουμε μια όμορφη νύχτα με τσιγγάνικα βιολιά, τοπική κουζίνα & αίμα του Ταύρου !!!
 

budapest1

3η ΜΕΡΑ

Βουδαπέστη - Παραδουνάβια Χωριά – «Βασιλικό γεύμα»

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα. Συνεχίζουμε για το Βίσενγκρατ. Στη συνεχεία θα απολαύσουμε το γιορτινό μας γεύμα σαν "βασιλιάδες" στο αναγεννησιακό εστιατόριο «Renaissance». Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης και θα εντυπωσιαστούμε από τον ο Άγιος Στέφανος φωτισμένος στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη.

4η ΗΜΕΡΑ

Βουδαπέστη- (Προαιρετική εκδρομή στη Βιέννη )

Πρωινό. Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική εκδρομή στη Βιέννη. Ξενάγηση πόλης, όπου θα διασχίσουμε την λεωφόρο, με τα επιβλητικά μέγαρα του 19ου αι., την Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο και το Μπελβεντέρε και το θερινό ανάκτορο Σένμπρουν. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται ο μητροπολιτικός ναός της Βιέννης Άγιος Στέφανος. Κατόπιν θα περπατήσουμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας, όπου βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδας, δίπλα βρίσκεται ο ναός του Αγ. Γεωργίου και το σπίτι που έδρασε ο εθνομάρτυρας και πρόδρομος της Ελληνικής Επανάστασης Ρήγα Φεραίου. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα επιστροφή στη Βουδαπέστη.
 

budapest2

5η ΜΕΡΑ

Βουδαπέστη – Αθήνα

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος (ανάλογα με την πτήση). Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

 • J Αεροπορικά εισιτήρια με ΑEGEAN
 • 3,4 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο  4*/5*
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης
 • Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης
 • Ελληνόφωνη ξενάγηση Σκεπαστή Αγορά
 • Εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά
 • Γεύμα στο Renaissance
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Φόροι αεροδρομίων 150
 • Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

budapest3

 

 

  

Κάντε κράτηση τώρα!

Fields marked with * are requiredMedia