210 32 40 101 info@multitravel.gr

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ Φεβρουάριος – Μάρτιος 2020

sold out
Από€ 590
sold out
Από€ 590
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Μήνυμα*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Αποδεχτείτε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
Αποθήκευση στη λίστα επιθυμιών

Adding item to wishlist requires an account

8366

Έχετε ερωτήσεις;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

210 3240101

info@multitravel.gr

Πρόσφατα Άρθρα

30 TIPS για να πεις ότι τα είδες όλα στο Λονδίνο
10 Νοεμβρίου, 2019
Εξερευνώντας τον μαγευτικό Μέλανα Δρυμό
7 Νοεμβρίου, 2019
Χριστουγεννιάτικα έθιμα στην Γερμανία
4 Νοεμβρίου, 2019
5 μέρες
Αναχώρηση : 7&21/2/2020, 6&20/3/2020
Αθήνα
Τελ Αβίβ
Λεπτομέρειες Εκδρομής

Λύδδα – Τιβεριάδα – Ναζαρέτ – Κανά – Όρος Θαβώρ – Ιεροσόλυμα – Βηθλεέμ – Ιορδάνης ποταμός

 • Το διαβατήριο πρέπει να λήγει 6 μήνες μετά από την ημερομηνία εισόδου στο Ισραήλ.
 • Φωτοτυπία διαβατηρίου πρέπει να κατατεθεί στο γραφείο μας.

Πτήσεις

Παρασκευή  Α3 926 ATH TLV 07:30 – 09:30
Τρίτη             Α3 925 TLV ATH 19:50 – 21:50

Ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή

€ 590 (μονόκλινο + 120)

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean ΑΘΗΝΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΘΗΝΑ
 • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4 αστέρων, στην Βηθλεέμ
 • Μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ημιδιατροφή καθημερινά.
 • Μετάβαση με ταξί στον Άγιο Σάββα και στο Όρος Θαβώρ
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Φόροι αεροδρομίων
 • Έμπειρος αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
 • Ελληνόφωνος ξεναγός από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης
 • Φιλοδωρήματα
 • Μία αποσκευή 23 κιλών και μία χειραποσκευή 8 κιλών κατ άτομο
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό
 • Ανάβαση στο Σαραντάριο Όρος
Πρόγραμμα

Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει, χωρίς να παραληφθεί κάτι

1η μέρα Παρασκευή:ΑΘΗΝΑ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 05:30 και πτήση για Τελ Αβίβ (Α3 926 07:30-09:30). Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν, και προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου της Λύδδας στη αρχαία Διόπολη (Lod). Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς τα Ιεροσόλυμα και επίσκεψη στο Πατριαρχείο, όπου θα μας δεχθεί ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ο Τρίτος.
Ξεκινάμε με τα ευλαβικά προσκυνήματα του Ιερού Ναού της Αναστάσεως: Αποκαθήλωση, Πανάγιος Τάφος, Φριχτός Γολγοθάς, Εύρεση του Τιμίου Σταυρού, κ.λπ. Συνεχίζουμε στην παλιά πόλη με την Οδό του Μαρτυρίου με τις σχετικές στάσεις που αναφέρονται στα Ευαγγέλια και τις παραδόσεις και θα φτάσουμε για προσκύνημα στο Πραιτώριο. Συνεχίζουμε με τον Οίκο Ιωακείμ και Άννας (όπου γεννήθηκε η Παναγία). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Βηθλεέμ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα Σάββατο: ΒΗΘΛΕΕΜ ΟΡΟΣ ΕΛΑΙΩΝ

Πρωινή Θεία λειτουργία στην Βασιλική της Γεννήσεως, στο Ιερό Σπήλαιο όπου γεννήθηκε ο Χριστός. Αναχώρηση για την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου (Σπήλαιο των Τριών Μάγων) και στην ασκητική Κοινοβιακή Λαύρα, του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου (άβατο), στην έρημο της Ιουδαίας. Κατόπιν κατευθυνόμαστε προς το Όρος των Ελαιών στη Μικρή Γαλιλαία, όπου θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Αναλήψεως του Κυρίου. Συνεχίζουμε στους πρόποδες του Όρους των Ελαιών, στον τάφο της Παναγίας, στον Κήπο της Γεσθημανής, στον τόπο προδοσίας και στον τόπο λιθοβολισμού στην Ι.Μ. Αγίου Στεφάνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα Κυριακή: ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ ΝΑΖΑΡΕΤ ΚΑΝΑ ΟΡΟΣ ΘΑΒΩΡ

Πρωινό και αναχώρηση για την πατρίδα του Ιωσήφ και της Παναγίας την Ναζαρέτ, όπου ο Χριστός έζησε τα παιδικά του χρόνια. Θα προσκυνήσουμε στην εκκλησία που χτίστηκε στο σημείο που έγινε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη προσκύνημα στην Κανά της Γαλιλαίας, όπου ο Ιησούς τέλεσε το πρώτο του θαύμα, μετατρέποντας το «ύδωρ εις οίνον». Διασώζονται ακόμη στον ναό δυο λίθινες υδρίες που χρησιμοποιήθηκαν κατά το πρώτο θαύμα. Επόμενός μας σταθμός το Όρος Θαβώρ στο μέσον της Γαλιλαίας, το όρος της Μεταμόρφωσης του Κυρίου. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην Γαλιλαία, με την θάλασσα της Τιβεριάδας, το κέντρο της αποστολής και διδασκαλίας του Κυρίου, όπου ο Ιησούς έκανε τα περισσότερα θαύματα του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα Δευτέρα:ΒΗΘΑΝΙΑ ΙΕΡΙΧΩ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για την Βηθανία όπου θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μ. Μάρθας και Μαρίας. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε την Ι.Μ. των Αγίων Γεωργίου και Ιωάννου των Χοζεβιτών, στην έρημο της Ιουδαίας, όπου βρίσκεται και η σπηλιά που κρύφτηκε ο προφήτης Ηλίας. Στη συνέχεια μετάβαση στον Ιορδάνη ποταμό, στο σημείο που βαπτίσθηκε ο Χριστός μας. Θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού και θα γίνει συμβολική βάπτιση των προσκυνητών.
Συνεχίζουμε με την Ιερά Μονή του Αββά Γερασίμου του Ιορδανίτου. Στην Ιεριχώ θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. με την συκομωρέα του Ζακχαίου και το Σαραντάριο Όρος (προσευχής και πειρασμών του Κυρίου). Επιστροφή στο Ξενοδοχείο, δείπνο διανυκτέρευση.

5η μέρα Τρίτη:ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση με τις αποσκευές μας για το λόφο της Αγίας Σιών στα Ιεροσόλυμα όπου βρίσκεται ο Τάφος του Δαυίδ και το Υπερώον, όπου έγινε ο Μυστικός Δείπνος και η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ορεινή όπου γεννήθηκε ο Άγιος Ιωάννης ο πρόδρομος και την Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού όπου κατά την παράδοση ο Λωτ φύτεψε το τρισύνθετο δένδρο από το οποίο κατασκευάστηκε ο Σταυρός του Χριστού. Ακόμη θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. του Δικαίου Συμεών του Θεοδόχου στον λόφο Καταμόνας. Ο Δίκαιος Συμεών ήταν ένας από τους 70 μεταφραστές της Αγίας Γραφής που υποδέχθηκε την Παναγία με το θείο βρέφος στον Ναό, πήρε στην αγκαλιά του τον Χριστό λέγοντας «Νύν απολύεις τον δούλο σου Δέσποτα…».
Ελεύθερος χρόνος στα Ιεροσόλυμα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο στο Τελ Αβίβ για την πτήση της επιστροφής. (Α3 925, 19:50 – 21:50).

Άγιοι Τόποι 9-14/5/19

Δημοσιεύτηκε από Multi Travel στις Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019